Over Ons

Nadat François Meijs een opleiding tot Zelfstandig werkende kok heeft gevolgd en dit beroep jaren in de top van het midden klassement te hebben uitgevoerd, was hij toe aan een andere tak van sport. De koksbuis werd ingeruild om als zelfstandige aan de slag te gaan in een café. Hier werd de passie voor (speciaal) bier geboren. Voor toen nog heel vooruitstrevend , om onbekende kleinere brouwerijen op de bierkaart te voeren, tegenwoordig haast bijna niet meer weg te denken.
In 2015 was het dan ook tijd om deze passie nog meer uit te breiden en werd hij benaderd om een bierwinkel te openen en te runnen in Limburg. In deze periode werd er ook hard gestudeerd, en na twee jaar, werd in 2016 het diploma Zythologie behaald.

Nu is het tijd om Limburg te laten kennismaken met zijn passie voor bier, van het brouwproces tot het eindproduct.
Door professionals op te leiden en enthousiast te maken voor bier, ze de juiste tap en serveertechniek aan te leren zodat men als gast hier van kan genieten. Ook kunnen wij horeca ondernemers ondersteunen in het maken van een bierkaart die bij uw zaak past en adviseren we in bier en spijscombinaties.
De bierliefhebber die er net iets meer van wil weten, kan door middel van een op maat gemaakte proeverij, ook aan zijn trekken komen.
Al die jaren is zijn vrouw Vivian met zijn passie voor bier meegegaan en organiseert tevens alle evenementen rondom ‘Iets Met Bier’ mee. Ook zij heeft jarenlange Horeca ervaring in de keuken en zijn samen het café begonnen. Tevens heeft ze enkele jaren gewerkt als mysterieguest voor een grote Nederlandse brouwerij.
Genoeg kennis in huis die ze graag met jullie delen!