Menukaart

Ziet u door de bomen het bos niet meer of wilt u toch nog een beetje wegwijs gemaakt worden in de wonderen wereld die bier heet?
Wij kunnen u begeleiden in het maken van de juiste bierkaart voor uw restaurant. Door de toenemende populariteit van bier vragen de gasten er ook steeds meer naar.
Bier was lang een ondergeschoven kindje. De koks dronken het altijd al na afloop van hun dienst in de keuken, maar het werd niet serieus genomen als begeleider van gerechten.
Maar net als wijn, haalt ook bier, het beste in uw gerecht naar boven en is er altijd wel een mooie smaakcombinatie te vinden die bij uw gerecht past.
De keuze hierin was tot een aantal jaar geleden nog vrij beperkt, maar gelukkig wordt er tegenwoordig een uitgebreid assortiment aangeboden. Sommige bieren zijn wat avontuurlijker dan de ander. Het ligt er maar net aan hoe u uw gast wilt verrassen. Van klassieke combinaties tot spannend, alles is mogelijk.
Doordat we zelf ruime Horeca ervaringen hebben, waarvan ook in de keuken, weten we wat bepaalde ingrediƫnten met smaak kan doen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een mooie contrasterend bier (tegengestelde smaken die je gerecht extra dimensie geeft) of juist een accentuerend bier(bier en gerecht hebben dezelfde hoofdsmaak zodat ze elkaar versterken) of we maken meer een bruggetje tussen het gerecht en bier zodat de smaken van het gerecht en bier elkaar aanvullen. Samen met u uiteraard, het moet immers binnen uw bedrijfsvoering passen.
Wilt u ook met de tijd mee en een leuke, spannende maar vooral ook lekkere bierkaart die in uw restaurant thuis hoort?
Laat dan een bericht achter via de contact pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.